psg tröja 76006

.

De har redan njutit av Champions League, UEFA Super Cup och klubb -VM -framgångar under det senaste året.

EA har sagt att de kommer att skänka 1 miljon dollar till Global Givings Coronavirus Relief Fund för att stödja pågående Covid-19-hjälpinsatser när världen försöker bekämpa pandemin. Fans kommer också att kunna donera till välgörenhetsorganisationer under tävlingen.De slösade bort flera bra chanser i den första perioden innan Willian öppnade mål för hemmalaget.

De röda hade redan skrivit på Takumi Minamino och ungen Joe Hardy innan Klopp riktade uppmärksamheten mot Soumare.

Men de bleknade i slutändan i sina inhemska sysslor och utklassades för den europeiska kronan av Liverpool i Madrid.

Sammandrabbningen mellan rivalerna i nordväst var en av flera matcher i Premier League som föreslogs att man skulle spela borta från den angivna hemmaplan, på grund av rädsla för att fans skulle samlas och bryta mot sociala distansregler, real madrid tröja där spelet skulle äga rum bakom stängda dörrar till förhindra spridning av coronavirus. real madrid tröja